Відпочиваючи навчалися правилам пожежної безпеки

Вивченню правил пожежної безпеки можна приділити будь-який час протягом усього тижня. Навіть у вихідний день, при бажанні, можливо дізнатися багато цікавих відомостей про елементарні правила поведінки при пожежі та інших надзвичайних ситуаціях.

/Files/images/novini/_Photonews/DSC_0489.JPG Так, у суботу 7 жовтня 2017 року, начальник циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру підполковник служби цивільного захисту Стець М.М. взяв участь у проведенні акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в рамках програми «Ознайомлення дітей з протипожежними заходами», яка відбулася у дитячому розважальному центрі «Crazy Land» м. Кропивницький.

Присутні батьки та дорослі відвідувачі мали змогу дізнатись нормативні вимоги щодо дотримання протипожежного режиму на підприємствах, організаціях, установах. При цьому, дітлахи переглянули цікавий відеоматеріал (тематичні мультфільми та документальну стрічку про пожежу у приміщенні), побачили наглядні зразки, які можуть бути причинами пожежі у житлових будівлях.

Сподіваємось, що всі поради від фахівців Центру та Управління ДСНС України в області будуть засвоєні відвідувачами розважального комплексу та знадобляться як навчальний матеріал.

Начальник циклу практичної підготовки

обласних та м. Кропивницький

курсів удосконалення керівних кадрів Центру М. Стець

Кiлькiсть переглядiв: 0