Тематичний семінар з відповідальними за функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту створеними у селах Первозванівської об’єднаної територіальної громади Кіровоградської області

11 січня п.р. методист обласного методичного кабінету Александрова Т.Ф. провела тематичний семінар з відповідальними за функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при селах Первозванівської об’єднаної територіальної громади Кіровоградської області на тему: «Особливості навчання непрацюючого населення до дій в надзвичайних ситуаціях. Методологічні засади управління якістю діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту». Данні заняття організовані на допомогу керівництву та фахівцям об’єднаних територіальних громад щодо навчання непрацюючого населення до дій у надзвичайних ситуаціях.

Під час занять Александрова Т.Ф. нагадала присутнім нормативно-правову базу організації навчання непрацюючого населення діям у надзвичайних ситуаціях в консультаційних пунктах та порядок створення мережі консультаційних пунктів з питань ЦЗ в Кіровоградській області. Також був проаналізований теперішній стан роботи пунктів в громаді у порівнянні з іншими територіями. Особливу увагу методист звернула на наявність та склад матеріально-технічної бази пунктів (наочності, інформаційних та роздаткових навчальних матеріалів), виготовлення навчально-наочних посібників. Увага учасників семінару була звернута на методику проведення навчання непрацюючого населення, інформаційно-пропагандистської діяльності з населенням, яке проживає на території новоствореної об’єднаної територіальної громади.

Наприкінці семінару здійснено анкетування учасників, з приводу їх побажань, щодо подальшої співпраці з обласним методичним кабінетом НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області для задоволення потреб непрацюючого населення у навчанні до дій в надзвичайних ситуаціях.

Всім присутнім були надали в електронному вигляді навчально-методичні матеріали, необхідні для функціонування консультаційних пунктів.

Завідувач обласним методичним кабінетом
НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області А. Купріянов

Кiлькiсть переглядiв: 0