«Функціональне навчання з цивільного захисту на обласних та м. Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області»

У період 17 по 19 жовтня 2017 року на обласних та м. Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту групи слухачів, які за основним місцем роботи виконують обов’язки пов’язані із забезпеченням техногенної та пожежної безпеки.

Зняття проводились за 18 годинною навчальною програмою, метою якої є вивчення фахівцями суб’єктів господарювання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з цивільного захисту, які регламентують порядок планування, підготовки і проведення заходів цивільного захисту, опанування необхідного обсягу знань з питань забезпечення техногенної та пожежної безпеки під час виробничої, експлуатаційної та іншої діяльності на підприємствах, установах та організаціях, тим самим, гарантувати безпеку громадян.

По завершенню навчання слухачі сумлінно склали підсумковий контроль шляхом виконання спеціальної вправи та вважаються такими, що пройшли функціональне навчання у сфері цивільного захисту і отримали посвідчення встановленого зразка.

Методист обласних та міста Кропивницький

курсів УКК Центру О.В. Тимофієва

Кiлькiсть переглядiв: 0